21Lipanj2018

Arhiva vijesti

Izbori 2013

Na ovom prostoru našeg portala, nudimo svim političkim opcijama mogućnost afirmativnog predstavljanja programa, aktivnosti ili političkih objava. Naglasak je na afirmativno što znači da dopuštamo isključivo predstavljanje Vašeg rada, Vaših planova i izbornih programa. Bilo kakvi napadački, uvredljivi, svađalački, prozivajući i slično tome tektstovi, neće biti objavljeni.

Besplatno omogućavamo jednu objavu svakoj političkoj opcije. Sve ostale objave, reklamni banneri, objave na naslovnici, se naplaćuju.

Svim političkim strankama na lokalnoj razini je poslan cjenik marketinga za izbore 2013. Ako ga tko nije dobio, može ga zatražiti na email adresi redakcija @ cepinonline.com

FOTO - Čepinski suncokreti (subota i nedjelja)

Tisuće posjetitelja i brojne goste okupili su i ovaj put 12. Čepinski suncokreti, održani u dvorištu OŠ Vladimira Nazora, gdje su nastupila brojna kulturno-umjetnička društva i degustirane gastronomske delicije. Zanimljivo je da je gotovo svake godine tijekom trodnevne manifestacije, prisjetio se Dražen Arnold, načelnik Općine Čepin, lijepo vrijeme, a tako je bilo i ovaj put, što je u Čepin dovelo i brojne Osječane te stanovnike iz drugih gradova.

Opširnije...

Priopćenje - prijevoz učenika - grad-OBŽ

Sukladno zahtjevu gradonačelnika Krešimira Bubala i župana Vladimira Šišljagića održana je  izvanredna sjednica Nadzornog odbora GPP-a. Od članova Nadzornog odbora GPP-a zatraženo je pokretanje postupka preispitivanja odgovornosti  Uprave društva zbog nastale situacije u prijevozu učenika srednjih škola na autobusnim linijama GPP-a kojima je naplaćivana puna cijena učeničke karte.

Opširnije...

FOTO - Čepinski suncokreti - petak

Veselo i zabavno kako to na Čepinskim suncokretima uvijek bude, bilo je i prvog dana, kada su nam učenici osnovnih razreda prezentirali svoje radove u sklopu Dana učeničkog poduzetništva. Učenici su izlagali svoje ručno rađene proizvode a svi su se mogli i kupiti. Danom učeničkog poduzetništva želimo potaknuti razvoj poduzetništva i poduzetničkog duha, približiti učenicima načine i oblike poduzetništva i trgovine - rekao je Ilija Pavić.

Opširnije...

FOTO Eskalirao prosvjed učenika u Čepinu zbog cijene prijevoza, blokirani GPP-ovi autobusi

Dvjestotinjak učenika iz Čepina i njihovih roditelja prosvjedovalo je jutros u Čepinu zbog izjednačavanja redovne i učeničke cijene karata te blokiralo dva autobusa GPP-a. Problem se pojavio kad su učenici jutros htjeli ući u autobus GPP-a plaćajući povlaštenu učeničku kartu, međutim iz GPP-a im to nisu dopustili zahtijevajući plaćanje pune cijene karte. Dakako, punu cijenu nitko ne želi platiti smatrajući da je previsoka.

Opširnije...

Poziv za predlaganje programa/aktivnosti javnih potreba u Društvenim djelatnostima Općine Čepin za 2013.g.

REPUBLIKA HRVATSKA
OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA
OPĆINA ČEPIN
Upravni odjel za upravno-pravne poslove,
društvene djelatnosti i socijalnu skrb

Klasa: 612-01/12-01/19
Ur.broj: 2158/05-12-1

Opširnije...